-

Evaluator imobiliar

Licitatii Executari Silite

CLICK AICI PENTRU A VIZUALIZA LISTA LICITATIILOR -  EXECUTARI SILITE

Licitatii Executari silitePitas Imobiliare este printre putinele agentii de consultanta imobiliara care inglobeaza in oferta sa generala si proprietatile imobiliare ce urmeaza sa fie executate silit.
Compania noastra a incheiat mai multe parteneriate cu banci si societati de insolventa prezente pe piata din Romania, prin care acestea pun la dispozitia tuturor clientilor ofertele in curs de licitare.
De obicei aceste proprietati sunt mai ieftine decat cele existente pe piata, doar ca va trebui sa intrati intr-o competitie cu alti candidati pentru a achizitiona proprietatea dorita.

Inainte de a vizualiza ofertele noastre, dorim sa va oferim cateva sfaturi in ceea ce priveste participarea la o licitatie.

In primul rand va trebui sa va informati in ceea ce priveste pretul de pornire al licitatiei si daca se plateste TVA. Locatiile pot fi vizionate inainte de licitatie doar in anumite conditii, avand in vedere ca in 50% din cazuri proprietatile sunt locuite. Pretul de achizitie a proprietatilor imobiliare executate silit nu poate fi mai mic decat cel anuntat ca si pret de pornire a licitatiilor, exceptie facand doar cazurile in care se vanzarea se v-a face prin negociere directa.
In cazul in care participati, va trebui sa depuneti 10% din valoarea evaluata, iar in cazul in care nu veti castiga licitatia, suma va fi returnata.
Pentru a fi adjudecata proprietatea, este nevoie de cel putin doi participanti si de cel putin 3 strigari.
De asemenea, daca oferta nu va fi castigata de nimeni din varii motive, la a doua licitatie pretul va fi mai mic.
Un ultim aspect pe care ar trebui sa il aveti in vedere sunt costurile ce pot aparea dupa achizitie: TVA, serviciile executorului judecatoresc in vederea punerii in posesie si pretul de la OCPI pentru inscrierea adjudecarii in CF-ul imobilului.

Achizitia unei proprietati imobiliare executate silit poate fi chiar un adevarat chilipir uneori dar inainte de a face acest pas convingetiva ca, cunoasteti ceea ce achizitionati !

Agentia Imobiliara Pitas  pune la dispozitia D-voastra informatii complexe cu privire la aceste tipuri de proprietati imobiliare, mai mult oferim consultanta si asistenta in cadrul licitatiilor.

ATENTIE!!!

Preturile afisate pot fi modificate in jos chiar cu 10%-50% in functie de numarul de licitatii care se organizeaza pentru acela-si activ, practic dupa prima licitatie incepand cu a doua pretul activului scade cu cateva procente. Bineanteles cu cat pretul este mai atractiv si numarul clientilor care doresc sa il achizitioneze este mai mare.

Pentru lista completa de licitatii executati silite pe care vi le aducem la cunostinta va rugam sa accesati pagina LICITATII EXECUTARI SILITE.

Alexandru Caba

Head of Investments

Aria de expertiza Investitii - Romania

Mobil: 0788802394

Tel: +40 264 222 222

alexandru@pitas.ro