-

Evaluator imobiliar

Evaluari Imobiliare

Evaluari ImobiliareAi ajuns unde trebuie! E important sa cunosti cu adevarat cat valoreaza proprietatea ta, si cu atat mai mult sa afli acest lucru de la un expert in domeniu si nu din ziare sau de la prieteni care isi dau cu parerea.

Pitas Imobiliare ofera servicii de evaluare la cel mai inalt nivel, tot personalul din acest departament fiind acreditat individual ANEVAR, in timp ce compania noastra este membru corporativ al acestei institutii. In cazul in care vrei ca proprietatea sa fie analizata din toate punctele de vedere, si la fata locului, atunci nu iti ramane decat sa ne contactezi.

Daca vrei sa afli acum la ce suma poti tranzactiona proprietatea imobiliara in cauza, atunci nu iti ramane decat sa iti faci un cont pe www.evaluator-expert.ro , si prin sistemul V.A.R.E.(the Valuation of Real Estate) in doar cateva minute vei avea un raspuns.

Pitas Imobiliare a incheiat un parteneriat cu www.evaluator-expert.ro, la nivel national, prin care furnizeaza informatii de o reala acuratete acestui sistem, in vederea atribuirii unei cotatii de piata cat mai aproape de adevar.

V.A.R.E este un sistem avansat de evaluare creat de profesionisti in domeniu. Pentru a aduce la un nivel cat mai bun acest indice imobiliar, o echipa formata din zeci de evaluatori atestati ANEVAR si mai multe agentii de consultanta imobiliara  au lucrat timp de mai bine de 2 ani de zile. Informatiile deja introduse in sistem sunt sigure, fiind preturi de tranzactionare, stranse incepand cu anul 2006. Asadar nu numai ca puteti afla cat valoreaza locuinta dumneavoastra astazi ci si cat a costat aceiasi propritate acum 2 sau 3 ani.

In plus, inregistrandu-va pe acest site-ul http://www.evaluator-expert.ro/ veti beneficia si de servicii suplimentare.

EVALUEAZA-TI PROPRIETATEA ACUM!

Secretariat - PITAS Imobiliare

Front Desk

Aria de expertiza Informatii Generale

Mobil: 0264222222

Tel: +40 264 222 222

secretariat@pitas.ro