-

Evaluator imobiliar

Credite Imobiliare

Credite Imobiliare

Credite ImobiliareDaca deja ati incercat obtinerea unui credit, stim ca v-ati lovit cu siguranta de multe detalii care au ingreunat acceptarea dosarului si acordarea creditului.
Daca nu ati incercat inca, suntem siguri ca ati auzit de problemele intampinate in obtinerea unui credit. Pitas Imobiliare ofera clientului solutia cea mai simpla, si gratuita! De aceea obtinerea unui credit nu mai este un chin pentru clientii nostrii! Va alegem cel mai avantajos credit existent pe piata, indiferent de natura lui (imobiliar, ipotecar, refinantari), prin partenerul nostru Kiwi Finace. Mai mult decat atat, nici nu e nevoie sa umblati pe la diverse banci cu dosare. Noi vom pregati absolut tot (inclusiv analiza dosarul de credit), dupa care ramane doar sa va gasim proprietatea mult dorita! Mai mult decat atat, toata consultanta pentru credite este gratuita, asigurandu-va in acelasi timp de promtitudinea si seriozitatea de care dam dovada.
Te invitam sa completez formularul de mai jos, si in cel mai scurt timp un consilier de credite te va contacta oferindu-ti cel mai bun sfat si siguranta obtinerii celei mai bune oferte de pe piata! In doar cateva minute puteti afla ce suma vi se poate acorda, pe ce perioada si cat va fi rata lunara!

Liliana Blaga

Specialist Credite

Aria de expertiza Romania

Mobil: 0734119196

Tel: +40 264 222 222

liliana@pitas.ro


Aplica online pentru un credit!

Aplica online pentru un credit:

* nume:
* prenume:
* oras:
* telefon:
* e-mail:
tip credit:
suma credit:
valuta credit:
venit lunar net pe familie:
alte informatii:
Completarea campurilor marcate cu (*) este obligatorie.