-

Evaluator imobiliar

Administrare Proprietati

Mangement General de Proprietati

Management si administrare de proprietatiPitas Imobiliare, prin departamentul de mangement al proprietatilor, asigura servicii atat pentru segmentul rezidential cat si pentru cel comercial.
In ceea ce priveste segmentul rezidential, Pitas Imobiliare, ofera servicii atat persoanelor fizice cat si dezvoltatorilor, departamentul nostru asigurand servicii de property management cat si de facility management ansamblurilor imobiliare (apartamente, case, vile).

Avand o experienta cuprinzatoare in domeniul imobiliar, si intrand in contact in mod constant cu diversi investitori, companii, chiriasi sau simpli proprietari am decis sa oferim un nou serviciu clientilor nostri. Acest serviciu nu face altceva decat sa descarce greutatile de pe umerii persoanelor ce nu au timp sa se ocupe de administrarea proprietatilor personale. Astfel dumneavoastra nu va mai trebui sa cautati noi chiriasi, sa platiti facturi, sa intretineti proprietatea. De toate aceste aspecte Pitas Imobiliare se va ocupa de la A – Z.
Incercam ca serviciile noastre sa corespunda exigentelor clientilor, elaborand astfel un management integrat care sa asigure un flux al incasarilor cat mai bun dar si creearea unei valori de piata cat mai bune a proprietatii, prin intretinerea ei.
Echipa ce formeaza acest departament este experta in ceea ce priveste rezolvarea problemelor imobiliare, financiare cat si a celor de management a proprietatilor. La cerere insa, putem urma planurile de management intocmite chiar de proprietari.
Pe partea comerciala asiguram un grad de ocupabilitate de peste 70% anual. De asemenea echipa noastra se ocupa si de strategia comerciala si de comunicare pentru a avea cele mai bune rezultate.
Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati portofoliul nostru de clienti

Andrea KISS

Aria de expertiza Romania

Mobil: 0734881033

Tel: +40 264 222 222

andrea@pitas.ro